逆~流 發表於 27-4-2010 14:17:05

`傳錢問題

之前聽人講可以用junk 黎傳錢,,
有冇人可以詳情講下點用 --''

Clmak814 發表於 27-4-2010 18:50:24

之前聽人講可以用junk 黎傳錢,,
有冇人可以詳情講下點用 --''
逆~流 發表於 27-4-2010 14:17 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
將你唔要既野加入去trade之中
可以比多啲錢
不過有限啦
算啦
咪諗RWT
DIY啦

逆~流 發表於 27-4-2010 19:50:02

吾系好明講咩 ,,

lckj 發表於 27-4-2010 19:51:11

問yan哥
佢用ge轉錢好勁@@

逆~流 發表於 27-4-2010 19:53:27

邊個黎嫁- -''

小笨紫 發表於 27-4-2010 19:56:38

Yan produt掛-3-''
唔知佢男定女xD''

Ranqe_K_I_Ds 發表於 27-4-2010 20:16:39

回復 4# lckj 冇錯,但係想轉得快就要兩個ac都好有$$ @@ 其實用white berries 都work既

逆~流 發表於 28-4-2010 08:33:27

回復lckj 冇錯,但係想轉得快就要兩個ac都好有$$ @@ 其實用white berries 都work既
Ranqe_K_I_Ds 發表於 27-4-2010 20:16 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

咩叫white berries 牙- -;;

hkftz 發表於 28-4-2010 09:11:58

=_= JUNK TRADE 口者係...一個ACCOUNT 好多CASH..好似話有50M..另一個ACCOUNT 有50M 唔要GE 廢野(好似MAPLE LONG (U) 但係都值50M 咁透過TRADING 咪有個D CASH LOR...其係講真-_-你要兩個AC 都有$ 先咁做= =

你係F2P GE 話就唔好諗啦..你最多都係會有多50K 因為有TRADE LIMIT

P2P 就可以每15MIN 有260K 如果你做哂D QUEST

逆~流 發表於 28-4-2010 09:19:14

回復 9# hkftz

唉,,而家改到甘樣,,個pure ac要比野我都幾煩.. 每15分鐘5000- - shittt
頁: [1] 2
查看完整版本: `傳錢問題