jimmyngww 發表於 17-6-2011 23:56:15

夢之仲有咩野好玩- -

夢之D野又貴卡又難升..真係唔知個陣玩黎做咩

sai6606 發表於 19-6-2011 01:42:47

那像私服一樣幾百倍經
人人封頂 人人神裝
每日上線就是將隻game當msn用如何?

無論咩game都好
online的樂趣就在於與別人的差距
你愈花得多時間 就愈比別人強(當然金錢也是有影響
少年人,你的心態已經輸了在起跑線上了
Nostale要白手興家並不難
不用靠什麼神裝也不用靠死地
只要你肯花時間

我思故我在 發表於 19-6-2011 16:03:45

那像私服一樣幾百倍經
人人封頂 人人神裝
每日上線就是將隻game當msn用如何?

無論咩game都好
online的樂趣 ...
sai6606 發表於 19-6-2011 01:42 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
版主有冇興趣一齊玩,唔好嚴我低lv,我得67炸

jimmyngww 發表於 20-6-2011 21:00:02

我都84啦.日日死地都係咁少經.仲要昆狗勁多.個陣比人昆左2億.就冇心再玩

jimmyngww 發表於 20-6-2011 21:13:41

我都84啦.日日死地都係咁少經.仲要昆狗勁多.個陣比人昆左2億.就冇心再玩

sai6606 發表於 20-6-2011 22:07:03

才84就厭少經
難為唔少人死地開左女神都唔夠5%捱到上90

你只係無左2億, 帶兩場死地就可以搵返
我係傳戰未開返之前
投資係粒傳戰度 用左2張+14
後來傳戰開返 我投資果粒盾有hkd/mop叫價3000 跌到防爆1set都唔夠(e家既話10防就厭貴
然後再訓身落令一粒效果比較靚既傳戰度無埋最後一張+13
一樣 e價跌價跌到笑, 自用來說以現時既水準又並不強
同期果d人e家玩到風風光光
相比之下 我副寒酸look 比新加入既更慘烈 同人講我係邊個都無人信   
最糟糕既係 e件事令我變成我以前所討厭既 只會說風光歷史的糟老頭
然而 我仍然繼續玩
e家90了, 還打算去玩咒呢

講真
錢唔難賺
我fd上星期 冰島打到粒盾就放左230防爆
我運氣差d
中左粒神戰 都有人收40防

jimmyngww 發表於 21-6-2011 15:48:38

笑囉...我咒打咩冰島更冇可能帶死地...麻煩你將2E的價錢調番落1年前..即係1天毛=1M個陣你就知個2E幾難搵

sai6606 發表於 22-6-2011 01:57:31

笑囉...我咒打咩冰島更冇可能帶死地...麻煩你將2E的價錢調番落1年前..即係1天毛=1M個陣你就知個2E幾難搵 ...
jimmyngww 發表於 21-6-2011 15:48 http://www2.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我想hkd300=1000m的年代
賺錢難度遠比一年前hkd50蚊=1億時難就是了
我被旁人說很有錢的時候
就是在天毛個價賤到打怪掉天毛也不會汁的時代   (就是s卡強化剛剛出果時
當時帶死地250m起價
1日帶兩場 仲要同拍檔分錢唔齊客都照帶
帶到+12刺價值4000m的時候我身家就已經唔只2億
一日500m 儲到2億 , 有時一日得250m, 唔計水錢 2億只係40多天的事

但唔帶死地 唔打冰島 唔打天毛
2億就會很難搵?
抱歉 以你所說的時間點來說
完全不覺
因為當時打料比我當初帶死地更好賺
料價也不會因為ser不同就一文不值
不然 就不會有人整裝賣了
以當年天ser天毛1m都唔值果時既價為例
像85弓的甲殼 450m
78劍甲同78弓衫料550m
騎b 咒一個確實有d難
蟹b 樹b 咒只要有寵頂王單拖不成問題
厭打怪煩ok
可以合抗賣,暗抗很重要 也是4種抗中最貴圖a暗抗5合入手難度不高
厭小遊戲低能唔想玩ok
可以打遠征抽箱 無一個遠征團係唔洗咒會贏到
像水團的8%火鞋8%光手黑團既8%水手
根本就大把人收
gg團的69甲更是當年算幾重要的裝備
除左本身能力不差外當時最高lv既甲係78甲
69甲可是材料之一, 高稀自然值錢但低稀也很多人收
67咒槍更是每個咒都必需有

以上各種方法以當時的價錢一日要賺500m以上並不難
甚至快我當初的一半或以上
條條大路通羅馬 差在你想行路定爬山定過海
要比的話現在打天毛80m一條已經算是坐的士去 而不是行路去了
係咪無車就去唔到羅馬? 不是

咒打不到冰島: D?
好吧 暗王確實不用咒也無關係 因為很易打
但會唔會唔比咒去打? 唔會

然後咒帶唔到死地?
這是當然的吧 , 咒帶死地是做拖不是做打手
如果是做拖的話 在節省水錢的前提下 咒帶得比火戰還好

pangpangfire 發表於 7-7-2011 21:38:34

我想hkd300=1000m的年代
賺錢難度遠比一年前hkd50蚊=1億時難就是了
我被旁人說很有錢的時候
就是在天毛個 ...
sai6606 發表於 22-6-2011 01:57 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

呢位人兄講既野真係好有道理, 真係好希望能夠同你一齊玩, 分享多D經驗比我聽^^

a_adicK 發表於 10-7-2011 01:05:31

版主有冇興趣一齊玩,唔好嚴我低lv,我得67炸
我思故我在 發表於 19-6-2011 16:03 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

我92lv弓(天空)
頁: [1] 2
查看完整版本: 夢之仲有咩野好玩- -