打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公开投票上海玩家“绝版”去留港服光线!

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

街飛皇Dc5出晒名囉...而家用緊SuGxx呀?
樓上的 香港ser點解唔比得大陸玩家玩?
即係你剩係玩香港game 台灣既你一隻都唔玩?
無昆好耐即係咩..你保證佢唔再呃人?

絕版 我撐你撐到跌落海都要撐呀
唱衰昆狗等佢無地自容
回復

绝版兄, 你就留下吧
四海皆兄弟, 我大力支持你的
有了你, 我(们)才能放心玩下去!
留下顺道唱衰这"火之天命xD"这小昆虫
他亦是昆狗
回復

我同意babite805 的說法   (其實如果你帶埋多d大陸人尼港服玩帶旺d人氣會更好=])絕版做得好 我覺得你無錯  你係大陆的上海玩家甘有點呢  玩game都無分大陆(大陆,澳門同香港)所以絕版你唔洗离开港服光線架  明唔明呀  我的身份大pat誠 如果我廣錯不服的就找我吧! 絕版我永遠支持你的
回復

我都算係光線元老既一份子~我支持你~
本是同根生,相煎何太急?
回復

我同意babite805 ( 其實如果你帶埋多d大陸人尼港服玩帶旺d人氣會更好=]) 是中国人,所以我非常痛恨个别挑拨离间的卖国狗(比如象昆狗"街飛皇Dc5") 我會記团结就是力量! 我在早十年前就有fd同我廣 街飛皇Dc5 係一個昆9 所以绝版是一位大陸玩家甘有點呀 都係一個人 洗唔洗甘辱骂人呀 我覺得好生氣   
我本人係pat誠   我說錯了就找我吧 我的fd係<神秘車手>
回復

此人貌似每天只会喊话,而且只要他在喊话都没停过,喊话要适可而止,现在看到绝版2字就恶心
回復

单讲大陆一词,没有侮辱意思,在台服也有人说 死港仔 香港狗一类的话,港服也有说台狗的,个别人骂人的话而已,有些人不要把这个用做挑拨大陆和HK的关系。楼主说的好像只是个人问题而已,自己解决就好了
中文解释
  1.地球表面高出海面,由陆壳组成的面积广大的陆地。地球上最大一级的地貌单元,约占地球表面面积的29%。地球上大陆有 6 块,按面积大小依次为亚欧大陆、非洲大陆、北美大陆、南美大陆、南极大陆和澳大利亚大陆。总面积约为14亿平米千米。占陆地总面积的93%‚
  2.现在有时也相对港澳台指代中国的内陆地区.
  3 面积:亚欧大陆--5071万平方千米
  澳大利亚大陆--768.2万平方千米
  比格陵兰岛大的、四面环海的陆地叫做大陆
回復

叼...哈哈,街飛皇Dc5?熱乂雀?
我諗...絕版出一半功力,你地都冇乜可能嬴佢
恰吉東爺 發表於 10-5-2009 09:27

囧,又唔尻係我同佢鬥囧
回復

頭像被屏蔽
回復