打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於個個試用服既問題

而家連個ser都日夜爆人...解任都解唔到[[onion_24]]
Carrera 發表於 6-8-2009 10:44
gm 鎖 ser 16 之另類方法
回復 支持 反對

我好想入呀, 入唔到啊 ! [[onion_68]]
好似有硬皮馬鞍買, 有fd升咗追風馬啦!
回復 支持 反對

除左小黃馬可以升級之外,仲有唔少人唔使錢拎左過百個軍情令...
又唔使錢買到臉譜,之後可以再換名將臉譜...
有2套從未在港服開放的時裝(玄女、猛虎)只可以在ser 16換到
仲有個任係俾好多經驗同20點活力你(20點活力係俾你入子午谷接任)

不過而家個ser 16「爆晒人」,一切都成為追憶...
回復 支持 反對

小弟好窮~
買唔起[[bao_27]]
回復 支持 反對

6# 極限

你咁諗又未免過份激了...咁都話人傻~"~你自己唔想試就唔好咁話人啦

16ser入面有古幣,昭書,新衫新具
古幣可以換到軍情令,限期時裝,永久面具,升到追風馬等等好多野....
見到日日爆係因為d外掛全部爆哂入去換軍情令去刷子午狂賣野~~
種有原先168元寶(5記有無記錯了)..既面具可以唔駛錢買..一人買幾個都得
種有未出既新時裝...孫策..猛虎..玄女..之後哩d全部要買包包抽 e家可以用158張卷(5記得了)
就可以換到..你覺得到時抽既人多5多呢?

回朔 係有機會..哩一刻可能會蝕..但往後佢出既包包無人抽..果條數可能種come計

古幣系統係好耐之前既版本,香港橙 根本無諗過要開住, 你覺得e家d人買左 百幾個軍情令
每個5元寶...一個人5百幾元寶..入面n咁多人買!"!

哩一次係一個蝕錢行為...就算回朔一定好多人不滿 特別係買左咁多唔駛錢
要考下gm既應變了
可以乜都唔做當無了發生過乜都5理...第時賺錢就小d咁解...出既包包無乜人會去抽
回朔 就要面對好多玩家..但之後既包包 就可能更多人去抽!"! 跳舞衫 都整到20玉一件啦~~
e家百幾張卷就換到.你話差幾遠!"!
回復 支持 反對

6# 極限  

你咁諗又未免過份激了...咁都話人傻~"~你自己唔想試就唔好咁話人啦

16ser入面有古幣,昭書,新衫新具
古幣可以換到軍情令,限期時裝,永久面具,升到追風馬等等好多野....
見到日日爆係因為d外掛全部爆哂入 ...
諸葛謹 發表於 7-8-2009 10:32

推下先
呢D就係令我覺得橘子會選擇回朔的原因,就係太多商城野可以用古幣免費換到
一個永久臉譜要118金元寶,百幾個軍情令要5百幾金元寶...

但呢件事已經過左幾日,相信橘子會當冇發生過呢件事
開左ser 16當晚回朔都還可行,但冇理由過左幾日先黎回朔掛...

我又真係諗唔到係外掛整爆ser 16...
仲以為係管理人員唔想再有人入去用古幣免費換野,先至整爆ser 16 = =
回復 支持 反對

我想問下試用服既霸主稱既問題 我以為個稱一金點知一玉 都無問題 但係點解會用唔到 用唔到但賣出去都係一銅 咁我姐係買d廢物番黎 唔該gm可以正視番e個問題 ...
~呀杰 發表於 5/8/2009 17:16

1玉買番黎既野,GM是不會正視呢個問題,同埋這個一玉既物品未開放,因為開發商已寫明霸主稱號使用方法如下:

您所屬的軍團在排行榜上成為了本國第一軍團後,該軍團的都督就可以獲得霸主稱號!

魏國:【大魏霸主】
蜀國:【大蜀霸主】
吳國:【大吳霸主】
並且該都督還能在軍團獲得本國排行第一的當周的週二至週四,發動一次對別國城池的奇襲戰!

擁有霸主稱號的都督可以選擇本陣營的任意城池對別國任一領土發動奇襲戰。
當有效的發動奇襲戰後,系統廣播中會出現“某國霸主某某某發動了某城對某國的某城的奇襲戰”奇襲戰會在廣播的半小時後開啟!
奇襲戰每週只能發動一次,所以一定要選擇好時間和要攻擊的目標哦!

當奇襲戰開啟後,玩家可以選擇加入該奇襲戰,但是要進入奇襲戰,必須要有10點行動力作為前提哦!進入奇襲戰後,行動力不會消耗,只是作為一個你可以進入奇襲戰的條件。其他的進入條件和國戰是一樣的!

當奇襲戰結束後,城池的歸屬不會發生變化!只是奇襲嘛,給對方造成打擊就好啦!真正的戰鬥是要在國戰中見分曉的喔!
回復 支持 反對

有人話係外掛一個開230個...又有人話gm封在[[onion_59]]總之一切係曇花一現啦
回復 支持 反對

有外掛入哂新ser,橘子咪cut線再重新連線,同維護咁=.=
回復 支持 反對

有外掛入哂新ser,橘子咪cut線再重新連線,同維護咁=.=
極限 發表於 8-8-2009 02:09
等星期一更新後...有可能得..[[onion_51]]
回復 支持 反對