打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [公告]好消息 香港將推出『夢之歷險』(Nostale) 8月登場

有關問題你問admin 轉名我理不到
回復 支持 反對

其實台灣光之會唔會禁香港ip?
回復 支持 反對

原帖由 ~★~開不了口 於 2007-7-2 08:59 發表

岩岩就想講呢個問題

台灣光之未出,日本就開始禁海外ip
回復 支持 反對

回復 #20 *櫻花滴夢* 的帖子

我直頭睇唔慣- -'
不如整係Nostale

原帖由 ~★~開不了口 於 2007-7-2 08:59 發表

唔會
因為香港玩家都係幫omg搵錢
點卡

回復 支持 反對

我會照玩台版啦........
香港又唔少白木小朋友,,,粗口多多,,,
睇下台灣d頻幾噤寧靜=.=.......港版一定勁多小朋友玩囉....不過如果要好似omg噤註冊噤可能會噤多小朋友- -
回復 支持 反對

有冇搞錯呀!?

你地唔玩就唔好嘈....香港人你地就係啦!再加上台測申請ac難上加難...

你地踩人就咁叻!你地咁勁去開個代理黎比我睇咁我就話你出位啦!

人地起碼有努力過啦!好過你地坐低低係度話人係度做外掛之後又罵人有外掛....
回復 支持 反對

原帖由 moktszchung 於 2007-6-30 12:13 發表
http://www.nostale.jp/              

你第2個web個到擺明抄game..
玩呢隻我玩maple好過
回復 支持 反對

原帖由 CraZyken124 於 2007-7-5 14:01 發表
我會照玩台版啦........
香港又唔少白木小朋友,,,粗口多多,,,
睇下台灣d頻幾噤寧靜=.=.......港版一定勁多小朋友玩囉....不過如果要好似omg噤註冊噤可能會噤多小朋友- -

這個貼其實和台版無關,點解係都要提台版呢?
其實香港玩家既風氣前幾年都唔錯的,只係慢慢有人呃野同引起罵戰
試問閣下,如果有人”問候”你,你會唔會還口呢?
不是想說什麼,只是想說玩家品格有好也有劣,不同地區也有
---------------------------
想玩這遊戲很久了,只是當我在台版申請帳號時要手機認證..............(我當然沒有囧)
希望港版能盡快推出
回復 支持 反對

我諗我會轉 去香港玩..
多傻仔 多粗口 搶場? 我就係 鐘意香港咁..
d台灣人 講粗口 鬧人  完全冇feel.. 香港既粗口 有火d@.@
唔係 日日打 遠征 悶到悶死你啦...
就係有咁既人 先變得有趣
不過可惜既係 唔耐玩! 唯一比較好玩既係 pk囉
我試過係pk場  p左十幾粒鐘0.0

最後要講一句 刺客萬歲
回復 支持 反對

玩過 光之冒險 我諗佢都覺得

* 1.OMG代得幾好 , 成日有活動
    2.光之冒險無咩外掛 ...  OMG短短時間捉左"4000"多個人用外掛
  3.光之冒險可以"同時上線人數"突破萬人 ( 天翼 / 坦克王 個個SER爆哂都係得3萬人 )

* 1.香港代理 , 有眼睇隻隻都"唔得"
    2.個個爆哂粗 , 搶怪 + 無品
    3.香港好多現家都玩光之冒險 , 佢地都未必有香服 我諗好少人玩
回復 支持 反對