打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 好無奈lo...升升小分身都比Bass〃希 殺小純王..

關閉 [複製鏈接]
原帖由 風.騎.士 於 9-6-2008 11:24 發表
其實打王見到果陣時有人升緊Lv咪轉Ser或者過多陣等人走果陣先打囉...
咁樣都會保障大家既...

同埋講番句...
你話引完怪都要開自身技???
自從星夢轉左傳送點冇得定之後我相信好多人都冇用...
(個人感想)

咁你覺得我果時爆緊小純都有一陣時間...
咁佢轉ser定我轉?
已經出晒石黎爆
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 9-6-2008 19:16 發表

咩你全部小童咁化學...
1下就死?
當時小純打你聖0既果1下..我已經準備吉番小純
唔會打你隻寵lo...
同埋果時冇打到你隻寵lo=]咁你因咩殺左隻王呢?
因打你分身問題...明顯係你自己冇買技書走黎升..又關我事lo?

首先..星夢有規矩冇技書唔可以升lv/升寵?
你認你隻王有打到我地分身la ma=]
岩岩好吸到藍鳥既寵..可以頂到你隻王幾多下呢..
同分身一樣..要睇住佢死先可以殺?
準備?咁即係未啦..隻聖靈冇用裝的~隻寵低lv冇符冇裝的..
同1問題..又可以捱小純王幾多下?!
即係唔係打到寵~係打到分身就可以唔理..睇住佢死la wo..?
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 11:26 發表

首先..星夢有規矩冇技書唔可以升lv/升寵?
你認你隻王有打到我地分身la ma=]
岩岩好吸到藍鳥既寵..可以頂到你隻王幾多下呢..
同分身一樣..要睇住佢死先可以殺?
準備?咁即係未啦..隻聖靈冇用裝的~隻寵低lv冇符冇 ...

星夢係冇規定
但你又唔想比小純打親..又唔買技書
我爆緊小純..洗唔洗因為你走黎小純附近升分身...
我就要去買埋技書比你牙?
每日咁多人黎戰平升lv..
我要買幾多本技書?
加上明顯係你唔走遠少少升..
上少少/右少少冇得比你吉藍鳥同菇咩?
你果時係吉藍鳥同菇lo....
你話遠少少吸唔到..唔識全部ac都遠少少?
回復 支持 反對

大家唔好咁燥a_a
冷靜d先a_a
心平氣和唷a_a
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 9-6-2008 19:34 發表

星夢係冇規定
但你又唔想比小純打親..又唔買技書
我爆緊小純..洗唔洗因為你走黎小純附近升分身...
我就要去買埋技書比你牙?
每日咁多人黎戰平升lv..
我要買幾多本技書?
加上明顯係你唔走遠少少升..
上少少/ ...

初頭你有你升~我地有我地升~
完全唔會搞到對方ga wo..
係你隻王打到我地先的~"
我地黎左你都未開王嫁=]
仲去左清紅..咁點解唔係應該你轉ser呢?!
話我唔行開?我係到你都未返啦....哥哥~"算唔算踩場ah?
你地開王爆~我都已經行開左d啦..
個封印你要用..我都要用wo'
開頭我諗住升人..咁都要買定技書?
係冇人爆我先組埋d正身升寵咋=]
你咁好人..咪買技書周街派囉=]
仲有..我地5隻ac..你1隻ac頂王..
邊個行開d方便少少ah?!
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 11:50 發表

初頭你有你升~我地有我地升~
完全唔會搞到對方ga wo..
係你隻王打到我地先的~"
我地黎左你都未開王嫁=]
仲去左清紅..咁點解唔係應該你轉ser呢?!
話我唔行開?我係到你都未返啦....哥哥~"算唔算踩場ah?
你地開 ...

唔好意思
你地未黎之前..我有分身出埋石...
咁點轉ser呢?
我正身黎左果時...all分身都未到齊的...
見你想搵正身ac殺我..我咪去清紅lo...
清完紅番黎..見到你正身黎左開埋白tim=]
講踩場唔知邊個踩呢?
你唔知我出左石都唔怪你既=]
我爆小純都有半個鐘..
絕對夠時間你見到我爆小純之後走去買技書lo
見到我爆緊小純都唔去買技書...又關我事?
頂王就梗係1隻ac嫁啦...
唔通5條友頂王?=]
仲有我點行開少少...
個封點係死果個位...
如果可以我就唔需要叫你d人行開少少啦"
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 9-6-2008 20:09 發表

唔好意思
你地未黎之前..我有分身出埋石...
咁點轉ser呢?
我正身黎左果時...all分身都未到齊的...
見你想搵正身ac殺我..我咪去清紅lo...
清完紅番黎..見到你正身黎左開埋白tim=]
講踩場唔知邊個踩呢?
你唔知 ...

真係唔好意思..我唔知你未齊人就走去比晒石wo=]
有紅名唔可以開人黎殺?
轉左白又有罪?唔轉白又點殺ah?
我淨係知..我黎戈陣~冇人爆緊or同我地講要打王wo'
只係見到幾個人單吉緊~
咁我就唔可以係到爆?
你無啦啦講都唔講就開左王~
又係我地既錯?
學你講句...為左你我要專登行咁遠買技書?
我1直都係諗住升人的~冇人先升寵..你明唔明ah~
你識得叫我地5隻ac行上少少..
咁你頂王唔可以行落少少?
封印位係死既...已經講左..你要用~我地都要用
唔係你用晒..ok?
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 12:20 發表

真係唔好意思..我唔知你未齊人就走去比晒石wo=]
有紅名唔可以開人黎殺?
轉左白又有罪?唔轉白又點殺ah?
我淨係知..我黎戈陣~冇人爆緊or同我地講要打王wo'
只係見到幾個人單吉緊~
咁我就唔可以係到爆?
你無啦啦 ...

我點知你係咪一定爆小純?
我自己4隻ac 自爆自吸自頂
有必要跟你講我準備爆小純?
係唔係我用晒...但都唔係你用晒lo..
唔通我為左要就你升寵...連小純都唔爆?
回復 支持 反對

回復 38# 的帖子

hey~
我冇講過爆小純wo=.=
我1直都招緊人爆菇同藍鳥的~"
你見到有人~唔係應該同人講聲你要開王?
咁人地死左你負責?
再講多次..我黎到你未開王的..
如果你開左王..爆緊既~我會轉ser ga wo~"
可惜你唔係爆緊囉..講句都冇=]
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 13:01 發表
hey~
我冇講過爆小純wo=.=
我1直都招緊人爆菇同藍鳥的~"
你見到有人~唔係應該同人講聲你要開王?
咁人地死左你負責?
再講多次..我黎到你未開王的..
如果你開左王..爆緊既~我會轉ser ga wo~"
可惜你唔係爆緊囉. ...

我想講..我爆緊未打到你d分身果時...
我有叫你地行開去附近...
姐係附近唔會甩王打到你既地方..
但你地唔行..我可以點呢?
回復 支持 反對