打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 都唔知點解一定叫不滅同魔塚打~

關閉 [複製鏈接]
合左ser就知咩事喇...
回復 支持 反對

味合(花家) e經係度哈哈霸霸  5知你地孫ser個個會5會刀係一樣哈哈霸霸呢
回復 支持 反對

如果2方大戰起上呢  我地d路人甲5知有冇事
回復 支持 反對

果條tttttttt 唔知咩春既人兄, 你比不滅打得多, 打蒙左你呀???
我地雖然遲個孫ser d 人玩半年時間, 唔代表我地D人真係差得鞏遠
成團人都只殺幾個? 吹就得!! 唔好下下隨口up 就當秘笈先得ga
加上就算我地打輸, win 既又唔係你~~! 呢個係main point lor
回復 支持 反對

仲有個mandymui,  不滅係趙ser ,  的確係top, 你可唔可以否定呢個事實先?
定話你又係趙ser 果班 舌戰高手之一呀? 平時比人打得多果D 憤怒青年呀~~???
不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓能醒未呀你, 懞能
回復 支持 反對

蜀都打得嬴又點 鳳舞呢 夢幻呢 蜀皇呢 仲有高手 新城 臥龍都有
回復 支持 反對

仲有個mandymui,  不滅係趙ser ,  的確係top, 你可唔可以否定呢個事實先?
定話你又係趙ser 果班 舌戰高手之一呀? 平時比人打得多果D 憤怒青年呀~~???
不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:33

你果面TOP又唔係合左SER就TOP嫁啦喎..
回復 支持 反對

不滅合ser 後點都唔關你呢d small potato 事啦, 話人懞婆, 你瞓 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:33

咁你又訓醒未呀?[[onion_57]]
人地叫mandymiu~編輯完都打錯人地個名

總之到時合左ser就知邊個勁啦~
回復 支持 反對

唔明點解不鴻會問d咁既問題??怕??
回復 支持 反對

蜀都打得嬴又點 鳳舞呢 夢幻呢 蜀皇呢 仲有高手 新城 臥龍都有
~呀杰 發表於 11-6-2009 09:17

種有同樣都係魏既 不破,東風呢? 雖然大家都係魏但計實力 唔會差好遠...
回復 支持 反對