查看: 3740|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動]星夢版`回憶相片

關閉 [複製鏈接]

星夢不知不覺已經有5年多的歷史了`
相信各位會員都會有難忘的回憶
本次活動希望藉著分享相片讓會員憶起舊時`

::活動詳情::

會員只需要把難忘的回憶透過相片及最少8字的感想回覆於帖內,
就能得到40樂點作為獎勵

當中由版主選出當中內容最精彩的3位獲得特別獎(150樂點)

而且會把作品張貼於展覽廳

活動日期:08/09 23:00 - 16/09 23:59

::注意事項::

1. 每位會員只可以參加1次。
2. 所有圖片必須為星夢Online遊戲圖片。
3. 不可就圖片對某會員作出人生攻擊,違規者按版規規例懲處。
4.此帖並非討論帖,違者將重扣10樂點。
5.切勿嘗試以多個帳號回覆以騙取樂點,否則會考慮將所有帳號禁訪處理。
6.壇主、管理員及本版版主保留最終決定權。

回復

呢副係我第一副同fd影既相...
雖然而家無玩...
但係都好懷念...
.

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
siu芷 + 40 感謝參與!

查看全部評分

回復 支持 反對

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

有啥能講呢0.0?就二個字:【難忘】
↑ 十一個字了

評分

siu芷 + 40 參與..不過版主可以唔洗加XD?

查看全部評分

回復 支持 反對

大家見到有1億經送 新手係咪好想要呢?

3隻唔同色既聖靈騎士對打似足兄弟打架!

當時出左星之門尼個新場 引來死ser命運 lag到冇人有 太多人喔!係咪好懷念舊場呢!大家一齊打新王!

當到入到pvp場!就大開殺界!死亡慘重!

以上2張圖係咪好懷念中秋節任出既絕版兔腳呢?當時有+1速既裝 受到所有玩家既關注!個個等禁npc抽兔腳!

GM現身星夢參與被玩家擊敗GM活動獲取戰功!(我都殺左3-4次GMxd)

GM再次出現星夢舉行派裝活動!每個玩家都努力搵GM!最終都係收不到禮而完結此活動!導致不小玩家失望,白食速水追擊GM,但都有人歡喜獲得禮物!
(係咁多拎d相落黎晒下)

評分

參與人數 1樂點 +190 收起 理由
siu芷 + 190 特別獎

查看全部評分

回復 支持 反對

大家見到有1億經送 新手係咪好想要呢?
●火之龍仔仔● 發表於 9-9-2010 19:41

想問下係點拎架-口-"?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
siu芷 -1 提醒: 此帖非討論帖

查看全部評分

回復 支持 反對

係暑假差吾多要番學果陣同d fd影既!!
又要下個暑假先有心情挽loT_T
呢個暑假好開心-3-

評分

×笨≠小欣° + 40 感謝參與

查看全部評分

回復 支持 反對

我好記得呢張 芷芷戈時話唔玩 之後個個都同佢去影相嫁 但係點知到最後佢都係仲玩緊haha

呢張係 我初初戈時玩既 班fd 放到成個地下都係雪球 ha

我記得呢張好似唔知邊個話唔玩 大家就係到影相留念~

呢張 大眼佢唔知做乜 去同呢個npc示愛(?)

呢張啊 我地個個圍大佬靈 但係點打都唔扣血o口o

呢張係唔知邊年既情人節影既~ 我覺得呢張整得都OK嫁

呢張都係經典野黎!個個都未改名 無啦啦我地戈時撞左入去 為左影相(?) 影完之後介叫GM 彈番我地走 囧

呢張就經典喇!!對我黎講!!係我一開呢個AC個名黎!!

我記得 戈時係呢個團到玩團戰 次次玩完都要影番張令相嫁

我記得戈時 我地4個唔知做咩事 忽然齊齊去紅人 之後紅完人就影相 影完係櫻城企 ha

我記得佢成日都帶絲帶頭 佢一帶親我就幫佢影相嫁喇haha 我都收收埋埋唔少嫁 囧

呢張呢 係幫朋友個會 係會戰戈時去運石

評分

參與人數 1樂點 +190 收起 理由
siu芷 + 190 特別獎

查看全部評分

回復 支持 反對

5經5覺都玩左星夢咁耐-.-汁左佢我真係有d5捨得
第1張尐星個張 係我同個老友好貴收@@
第2張就係我先100lv- -同fd影
第3張 5講算z

評分