打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 當年﹑今日 給港服RCO的信 我的故事(三樓有珍貴圖片)

關閉 [複製鏈接]

拿拿拿...你自己話唔玩罵戰架..我講真心話架啦.
我覺得ESGS真係好專心研究BUG呢樣野,
由我一開始玩已經聽到有ESGS的用BUG,
記得開服初期又話物流BUG GB,有人吹唔夠一星期已經1億.
接下來又有打針BUG,,,又有升箱BUG...
到最近又有飛城BUG,,,又無限卡時BUG...
我相信仲有好多BUG係我地唔知既情況下你地用緊.

仲有...唔知點解收國服玩家AC多數冇好下場.
例如:花滿樓,ING爺們,小冰冰...全部都比人爆既~.~"
回復 支持 反對

回復 33# CandyBaby
妳玩左幾個月當然唔知啦.
果時岩岩開服,識BUG GB全是內地玩家.
D舊玩家應該記得.

針筒BUG果時人人都知架啦,
一支細針可以升到一架車150LV

升箱BUG果次仲誇張,搞到RCO要突然停左隻game
做個緊急維護,個維護做左成日,
之後全部人返回一日前重新玩過

飛城bug同無限卡時bug係刷東根時血色爆出來既
回復 支持 反對

星雪~
到最後我好想同你挑多次機a__a
YAGAMII 發表於 18-10-2010 14:04

w0w..cartown
我都玩緊..得閒share拉花比我,thx.
回復 支持 反對

佢個網咪又係我share既=.=
紅彗星 發表於 18-10-2010 15:55

係咩?.?
咁解我冇雪糕車拉花既A__A
同埋YaGaMi SAN佢整得巧令
回復 支持 反對

其實好似針BUG咁我地知道之後都唔建議大家用的
我地只有好少數人有用過bug 係全部玩家入邊一定係小數
冇記 ...
星雪夜車神 發表於 18-10-2010 16:42

其實我都幾欣賞佢地可以搵到咁多BUG出來,
令我大開眼介,
更加令我知道呢個世界真係無奇不有,
內地人真厲害,在虛疑世界可以發現BUG,
在真實世界又可以發明假雞蛋,假豉汁....ETC
回復 支持 反對

基本上我懶跑XD ,喜愛用錢搞掂~~小宏和巴士都係abc 和車神泰幫我搞~~我唔係要針星雪,只是想講新碎唔一定要 ...
kisiu 發表於 19-10-2010 09:09

有錢能A___A
回復 支持 反對