查看: 2452|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 打厄用邊支槍好

除左MG3同命金呢兩支貴野公認勁之外
輕機或者其他槍種有邊支有潛力
利益申報:得HK23,鮮血皇后,銀色智障,橙色果支連狙

小弟長年閉關,所以支槍都唔記得點升 請各位講埋支槍點升打厄較有利
高抬貴手 麻煩插我都插得細力d
回復

所有 SKULL 、 BALROG 系列槍款

同埋打災厄有加成既槍:

煉獄CV-47、冰龍M4A1、AT4CS
古典黑幫、爆能脈衝、蛇姬之吻

輕機就用突擊兵蜂
回復 支持 反對

Skull-1 / 3 / 7(命金)
以上都是使用專殺殭屍既子彈,所以會高攻好多

我會常用Skull-3,雖然係衝鋒槍,但係連射速度同攻擊可以同命金有得揮.
同Skull-3可以使用單持(35彈)和雙持(70彈)mode
當遊戲開始時可以使用雙持(70彈)來打殭屍賺錢升血同攻擊

當你升完血同攻擊時,你可以換成單持(35彈),因為雙持(70彈)比較重,可以在尾段衝向終點
------------------------------------------------------------------------
而最重要都係打boss:
Skull-3打boss係可以話同at4有得比,當打厄章時,阿比隆係最好打的。

命金雖然有120彈,但連射底,而不能滿足我用Skull-3秒速清屍的快感= ="

-----------------------------當你只有HK23,鮮血皇后,銀色智障,橙色果支連狙 時
當然係用hk23啦= =",多彈

以上係個人意見
回復 支持 反對

Skull-1 / 3 / 7(命金)
以上都是使用專殺殭屍既子彈,所以會高攻好多

我會常用Skull-3,雖然係衝鋒槍,但係連 ...
12115902 發表於 27-7-2012 02:09

你個意見同我既一致 SK3係所有SK系列入面最高攻既一把槍(唔認同既出聲)
唔單只射速快 而且真係好高攻 打BOSS拍得上AT4
不過轉模式同換彈真係死得人...
回復 支持 反對

開波SK3/SK5
有錢拎就會玩龍炮..
打王AT4CS..
新手推M249....
回復 支持 反對

SK3/SK5/AT4CS/火槍
回復 支持 反對

hk23都唔錯機槍來計夠輕
回復 支持 反對

skull系列
回復 支持 反對