查看: 2455|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【公告】請會員一盡公民責任 對候選人發表評論

親愛的會員:

目前,《CS Online》版正招募新版主。

希望各位CSO版會員,也能夠到【綜合申請】區對侯選人的帖子發表意見或提出問題。

以協助我們選出新版主,繼續打造NAKUZ CSO版成為一流討論板!

最後,在些提醒各位"準版主"

申請帖子的回復數量多與少,是對選舉結果無直接的大影響。

>>【綜合申請】區:
http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=254

>>招募詳情:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4398972&extra=page%3D1

Nakuz CS Online 管理團隊
回復

條LINK直連吾到..........
回復 支持 反對

馬倫都開帖...咁我唯有賣下廣告
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

馬倫都開帖...咁我唯有賣下廣告
yikhei1 發表於 26-10-2012 13:44

原來你認為政綱是一種package
回復 支持 反對

原來你認為政綱是一種package
AKB渡辺麻友 發表於 26-10-2012 15:35

琴日一個回覆都冇 邊似你有咁多評論@@"我寧願知自己有咩可以改善好過評都無人評
btw你d建議真係好有創意....小弟甘拜下風
回復 支持 反對

琴日一個回覆都冇 邊似你有咁多評論@@"我寧願知自己有咩可以改善好過評都無人評
btw你d建議真係好有 ...
yikhei1 發表於 26-10-2012 15:51

而家你的回覆多我好多啦
回復 支持 反對

而家你的回覆多我好多啦
AKB渡辺麻友 發表於 26-10-2012 15:53

有啲回覆係你推出黎
回復 支持 反對

親愛的會員:

目前,《CS Online》版正招募新版主。

希望各位CSO版會員,也能夠到【綜合申請】區對侯選 ...
馬倫 發表於 26-10-2012 07:20

點解公民只可以提問而沒有投票權?
是不是我未滿18,未住滿香港7年?
這是小圈子選舉?
回復 支持 反對

點解公民只可以提問而沒有投票權?
是不是我未滿18,未住滿香港7年?
這是小圈子選舉? ...
我來派膠 發表於 26-10-2012 16:35

閣下的提議的確很好
個論壇係大家有份的,尊重民意,民主是好事

但我們需要考慮 公開投票之 可信性和 可行性..尤其在這個網絡論壇,本人想及以下問題,不知閣下有什麼見解?
1) d人亂投票,如何防止這情況?
(就好像這個,http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
明明想統計下金獎,都可以有11紅cv,這是否可信?....不過可能真係有11人中左啦,有差唔多2成咁多...)
2)如何防止別人開分身賬號 投票/"種票"?

以上的問題,都對候選人不公平...
回復 支持 反對

見到申請區雖然得幾張申請表
但都熱烈討論
感到非常感動 終於有人站前一步
亦同時代表其他人也很注重版區内的質素 進行理性討論

各位準版主 加油

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
commander2620 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對