打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 殭屍義大利巷戰屍三32人街場

香港個邊守得衰通常有以下原因
以下係我玩左咁耐意大利觀察之下所得結果

1.好多傻仔明明企係公寓守,點知一 ...
freddy1614 發表於 19-1-2013 18:44

好詳盡。。。我都好認同你所講既野。
公寓果邊好多時都累街坊,而遠端又過份集中前面
好多時係港ser玩italy, 做屍都做到唔知自己玩緊乜,成日都守唔長,因為我玩意大利次次都係第1時間會選擇去守遠端。當遠端又咁快失守既時候,真係幾無癮。不過都無計,兩地街場質素真係有差別。希望多d玩家留意瑪利超級跳過黎果個位
回復 支持 反對

其實講真望死1個位真系會好悶.多數玩家都系想打下屍 好小玩家會鐘意望住同1個位 睇隻屍飛埋黎...其實守吾住個點有乜咁大不了-.-1場守吾住咪等第2場再守過. 再吾系可以反映下 叫佢將瑪利轉做用點買.
回復 支持 反對

其實講真望死1個位真系會好悶.多數玩家都系想打下屍 好小玩家會鐘意望住同1個位 睇隻屍飛埋黎...其實守吾住 ...
ˇ吻-0- 發表於 21-1-2013 00:45

轉瑪麗做點買有用咩=.=?
佢而家免費送喎 -,-
回復 支持 反對

香港C3場係甘 由得你死  之後咪開6技爆你地
回復 支持 反對

香港咁多小學雞我都有叫大家唔好行咁出
但佢地係唔聽..
比人殺左...另轉頭咪殺埋你...
其實瑪莉唔難打
1-2個人守住已經OK...
同埋成日有D人...
係唔幫你上去上面戈層
我見過佢自己有屍水都唔幫...
仲要鬧我乞丐
回復 支持 反對

感覺上香港好似永遠不及台灣咁...
回復 支持 反對

好詳盡。。。我都好認同你所講既野。
公寓果邊好多時都累街坊,而遠端又過份集中前面
好多時係港ser ...
hkstlo08 發表於 21-1-2013 00:13

基本上因為有沙拉屍炸跳同埋瑪莉超跳我已經慣性守邊度都唔會只集中前線
例如話守公寓我不時都係去後面
一方面頂住bug位,另一方面防瑪莉

守遠端則睇情況
如果冇瑪莉,又大概見過D女屍唔識屍炸上既話
我都唔會太著眼守側邊
但如果有既話我就真係會望死側邊
前線交番比其他人睇好過

因為真係成鬼日D人都只識睇前唔識睇側邊,結果就出事
最慘既係佢地唔識得從錯誤中學習
上一場先比人係側邊屍炸跳/瑪莉超跳上黎滅左團
都唔識提防,又望死前面
結果,下一場又係同一情況死-.-