樓主: zero19960716
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 狂蟒UMP45---KM UMP45 分別(近乎沒有呀魂淡!!!

永久同非永久既分別

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
zero19960716 + 1 好野...

查看全部評分

回復 支持 反對

真係吹脹,人地唔送果陣又係度話人無良,好啦,到人地送果陣又係度嫌三嫌四,咁你地班友仔想點樣??全個商城d野送哂比你好唔好??唔好唔記得呢一隻係商業game黎架,知足常樂啊老友
回復 支持 反對

吾洗錢仲想點?????
回復 支持 反對

咁s完之後會唔會爆架
回復 支持 反對

真係吹脹,人地唔送果陣又係度話人無良,好啦,到人地送果陣又係度嫌三嫌四,咁你地班友仔想點樣??全個商城d野 ...
tomy09 發表於 13-2-2013 23:26

我有嫌三嫌四?笑~先看清我帶出的意思是啥啦~笑~

吾洗錢仲想點?????
issac1606 發表於 14-2-2013 02:02

這個帖分明是講兩支槍的分別,文字幽默懂否?oh~忘記了你們香港人大部份人不懂文字幽默

咁s完之後會唔會爆架
jackyt121 發表於 14-2-2013 02:03

maybe遲些會出creeper's gun
回復 支持 反對

人地送槍你又話廢
唔送你又話衰
你挽哂啦
回復 支持 反對

回復 26# aa36963

笑大人把口,我有話廢?我有話衰?講野前經下大腦
回復 支持 反對

純粹只是多了一把本來要point買的槍
smionchiu 發表於 11-2-2013 19:41

都好過冇丫,只要付出小小時間就可以有把point既永久槍喎,point買到永久槍咩?而且CSO整個槍模都要心機。
回復 支持 反對

狂蟒UMP45是其中一支免費送的永久武器,
狂蟒UMP45的取得方法是活動期間累積上線天數達7天,
每天需進行遊戲達10分鐘,加上活動期間週末晚上9點上線。

特戰菁英-QBZ95B也是其中一支免費送的永久武器,
特戰菁英-QBZ95B的取得方法是活動時間內週末下午2點上線。

相比之下取得特戰菁英-QBZ95B的方法比較簡單,
再加上特戰菁英-QBZ95B比狂蟒UMP45特別,
沒有其他武器與特戰菁英-QBZ95B的性能一樣,
而KM UMP45與狂蟒UMP45的性能一樣,
因KM UMP45能用point買,因此狂蟒UMP45不太受歡迎。

因以上分析,我認為取得狂蟒UMP45的活動比較失敗,
而取得特戰菁英-QBZ95B的活動比較成功。
回復 支持 反對

屬性無唔同@@只是改樣+動作~
都好過蛇劍了~又要抽,改樣,動作一樣,(傷害聽人講都一樣)
回復 支持 反對