查看: 1781|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

女友o係成日同d男仔玩...

我女友成日o係學校午息個陣同d男仔食飯(都吾係單獨,成大班fd),仲有時幫佢囉野啊,有講有笑咁.
攪到我個心吾知點咁,好驚會無左個女友= =
回復

自己主動d  爭取囉..  係咪  自己女友  梗係要陪住佢  咩時候都係
回復 支持 反對

原帖由 XD樂 於 9-1-2008 18:41 發表
我女友成日o係學校午息個陣同d男仔食飯(都吾係單獨,成大班fd),仲有時幫佢囉野啊,有講有笑咁.
攪到我個心吾知點咁,好驚會無左個女友= =

你識吾識你女友D男仔嫁?如果識的話你可以同佢地一齊食飯囉.如果你女友真系愛你的話.佢吾會吾要你既.系咪先
回復 支持 反對

我現在既情況同你一樣,佢有一班要好的男仔fd,,其中一個男仔更是曾經同佢拍過拖..

我覺得就要當面直接同佢講,我唔中2你同男仔玩得咁埋囉
記住有咩唔中2唔好擺心,直接攤出黎講會重好
回復 支持 反對

其實應該係拍拖前知道呢d野
但係到左呢個地步......
唯有係多d部女友囉
一係就識埋佢d FD仲好tim
再唔係就大家性格唔岩
再絕d就你同d女仔一齊囉= ="
冇計
回復 支持 反對

放心..女人係咁ga>.la..想有d自由a..ma
當你們獨處個時就話佢知..你甲措...咁佢就知你緊佢..但你又要比d自由佢..
咁佢先5會覺得自己好似冇曬自由咁...
回復 支持 反對

我女朋友都係咁...
成日同班仔傾計 同班仔傾計仲多過我...
每次都係我搵佢...佢除左有野搵我幫之外 都唔會主動搵我..
但係佢話佢中意我wor...我都有種都唔知我係唔係佢男朋友既感覺..
慢慢黎la...就下佢lo...加油la^^大方d...
回復 支持 反對

唉'..我周你既都差吾多..
佢成日同男他玩'..依加同左我fd一齊.
好嬲囉真系'..
你自己主動d.多d傾計.拖手''俾多d安全感佢''
旦系阻吾阻止佢同男仔玩我都吾知''
要俾空間佢'..旦系佢真系愛你既話
一定無問題囉
回復 支持 反對

你甘驚無左個女朋友..
就主動 d 約佢一齊食飯啦.
回復 支持 反對

我都係覺得主動d好
因為你一主動   女仔會聽話少少
回復 支持 反對