打印 上一主題 下一主題
收起左側

財爺派完$_$教沖36啪裝!

你呢個係洗到第一次36洗第二件先用到
問題係我連第一次洗36都識 ...
HaliloviC 發表於 30-7-2013 08:57

求教@@
回復 支持 反對

你呢個係洗到第一次36洗第二件先用到
問題係我連第一次洗36都識 ...
HaliloviC 發表於 30-7-2013 08:57

難道你甘講!?即係你覺得36% 過左2分鐘後唔洗等約5分鐘先再出現36%?定係其他野-.-?咩連第1次洗36都識?你指係36%時段你可以直洗36%?定咩?
回復 支持 反對

MING
其實我試過..
你個方法其實好空泛
我而家淨係知道d %係會有次序
但係我仲係get唔到點樣合
回復 支持 反對

冇圖可能有D人的確唔太清楚
但我相信好多洗慣裝既人知我講咩
唔明就算喇~.~我都懶得再回
算吧喇~我唸住GAME玩5長...快GG
回復 支持 反對

算啦唔緊要@@
回復 支持 反對

我之前試過有一次30 -> 33 用左分半鐘

但其實有36%都無乜用, 好多時都係廢s/低秒s :'(
回復 支持 反對

我想問我36>23/26 之後落番3
係唔係因為過左2分鍾時間 連續洗36%有時限
要等5分鍾再合?
仲有我成日洗到2/4/9/14/19/27/29 有無方法可以洗到36
定話要亂洗到36%先開始
回復 支持 反對

我依家洗到23%再合就99機會合到36%
要合完23%就泥岩岩出個skill success個視窗即刻再合多次就會變36
回復 支持 反對

每11秒1個round,彈個box出黎=第5秒
得31-33% 第12秒合可以上番36
2-4%數10秒亦可以上番36
34-36% 數11秒再合=合番34-36%
簡單講句,你可以彈個box再按完ok之後數6秒
就可以合番之前果個%
當由36去到33%
就可以上番36 方法:33%等12秒合>2%>等10秒合>33%>等12秒合>36%
合3次可以由33%上番36%  所以而家既s其實無可能低過34

ps:以上資料只適用於9裝
大家可以download音樂拍子機數秒數
回復 支持 反對

每11秒1個round,彈個box出黎=第5秒
得31-33% 第12秒合可以上番36
2-4%數10秒亦可以上番36
34-36% 數11秒再 ...
31941684 發表於 8-8-2013 15:23

12秒? 12秒已經打左個轉, 正常33 快速合埋 上到36
大前題係你起步% , 唔係6,7,9,10 你都唔會合到36 . 7/10就一定36, 6,9 都仲可以合幾次 之後就變返35
同埋出s有都有技巧 , 咁當然運氣係必要啦
洗s要有殺錯,無放過
6,7->36 , 卡合=10次 sk合=7次  , 速度要快. 要快到佢合裝d音樂未完 你已經禁第2次 , 洗足次數 你就一定36%
9,10->36 卡合=9次  sk合=6次        同上
如果你見6,9 開始合唔到36啦 變左35, 你就可以休息 過多3,4分鍾再合過吧
回復 支持 反對