查看: 4127|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇試過比人恰到上心口

2,3年前 個陣好似中3既事 有條友同我中1初期好friend既 跟住中1中期開始識左班人 佢地埋哂堆 人緣又好 所以開始哈哈霸霸 條友有靠山睇住 所以開始好霸道 所以中1個陣都冇乜得罪佢地 唯有盡量討好佢地 第2年分班唔同班,冇野講 到中3,分班同左佢同佢d 惡霸friend1班 個陣個心都驚驚地 得罪左佢地之後個幾年都睇怕比人排斥 1開頭都冇乜野 見到佢地都會打下招呼笑笑口咁 但有1日,個陣好記得上緊數學堂 中1同我好friend果個就冇帶書,比阿sir叫左去後面罰企 咁佢罰企個位置咁岩係我左手邊 我見到佢個樣都黑口黑面咁,冇哂笑容咁 之後條友唔知痴左邊條線 無啦啦用手指’mi’我重要mi到勁大力個隻 我以為佢同我玩 但望下佢個樣 又唔似玩玩下 冇笑容咁 我就細細聲笑笑口同佢講,咪玩啦 點知佢唔聽 繼續佢既行為 個陣我又好怕事 唔敢叫阿sir同還拖 唯有死忍 結果個日成隻手紅哂同好痛 呢家諗番真係人生一大恥辱 點解個陣咁傻仔唔還拖 呢3年條友都會同我1班 如果佢再咁樣恰我 我實會博哂命還拖
回復

mi 番佢
回復 支持 反對

中二時試過一次比人恰過
唔記得咩事
總之就比人圍住兇我同窒左幾拳body shot
係蠱惑仔黎既
頌要同一班
一段時間真係唔太開心...
跟住過左半個學期就好小小有傾有講...
兄弟加油!!
關關難過關關過!!
回復 支持 反對

轉係我就走,一係打到佢仆X
回復 支持 反對

ed野唔好驚,1係同阿sir講,1係就還拖
回復 支持 反對

中3 仔 佢做得D乜 , 不過你過陣 細個唔識諗到咁 無計
用你緊有 既書 卜x佢 善用資源
回復 支持 反對

系我就企起身大叫:做乜_野呀你,系咪想打交呀?
想當年我F2 放lunch果時比人串之類,跟住就一野踢落佢個肚到,訓低左,之後佢用柜桶發洩
F2,3就系咁架啦,呢d野一定有
回復 支持 反對

低from既時候周不時都有
同老師講根本幫唔到D咩,如果唔勸止呢D人佢地只會變本加厲,
我係2年前都試過比人蝦,不過唔只一次,都係同一個人黎,
加上佢平日串串共,就算冇人so佢,佢都會煩你,
有一日,我真係忍冇可忍,原本冇咩野,諗住hi佢兩句就算,
但佢個人太自大,佢同我講'直秋啊',之後就開波,
事件過左之後,我終於獲得清靜
回復 支持 反對

咁都唔還拖
回復 支持 反對

低from既時候周不時都有
同老師講根本幫唔到D咩,如果唔勸止呢D人佢地只會變本加厲,
我係2年前都試過比人蝦, ...
一碌木 發表於 29-9-2013 12:19

抽贏左?
回復 支持 反對